کوتاه ترین توضیح حرفه ای که در مورد خودم میتوانم بیان کنم این است که مدیرعامل یک مرکز تسهیلگری کسب و کار (Business Facilitation) به نام "ایده های نوین پارسیان" هستم. ما با ارائه خدمات فنی، مالی، آموزشی و مشورتی در حوزه های مدیریت، بازاریابی و تحول دیجیتال، به توسعه صنایع و شرکتها کمک میکنیم. همچنین تیم های استارتاپی و کسب وکارهای نوپا را در مسیر اعتبارسنجی ایده، تیم سازی، تدوین مدل کسب وکار، مطالعات بازار، تدوین برنامه بازاریابی، جذب سرمایه و تجاری سازی ایده ها یاری میدهیم.
از این معرفی کوتاه که بگذریم، داستان تاسیس و توسعه این شرکت هم خواندنی است و یادآور مراحل توسعه کسب و کارهای اینترنتی در ایران است:
از سال 1373، که دسترسى اینترنت فقط بصورت آفلاین از طریق مرکز تحقیقات فیزیک نظری و روی سیستم عامل یونیکس در اختیار جمع محدودى از کاربران قرار داشت، با این پدیده آشنا شدم و تمام دوران کارشناسی ارشد در دانشگاه تهران را با ایده تاسیس یک مرکز خدمات تخصصى مبتنی بر اینترنت سپری کردم. این ایده پس از تکمیل دانش فنى و طى مراحل تست و اصلاح و کسب آمادگی هاى لازم، در پاییز 1375 به تحقق پیوست و تحت عنوان کانون تبلیغاتى پژوهشیار آغاز به کار کرد. دو سال اول، به آموزش و مشاوره در زمینه اینترنت اختصاص یافت و کلاسها و کنفرانسهاى آموزشى پژوهشیار با استقبال شایان توجه واحدهاى دانشگاهى، صنعتى، مجموعه هاى تجارى و سازمانها و ادارات روبرو شد. از سال 1377 جمعى از تجار و بازرگانان، انجام مراودات بازرگانى و بازاریابى کالاهاى صادراتى خود را به موسسه پژوهشیار سپردند و نخستین تجربه هاى بازرگانى الکترونیک، با موفقیت شکل گرفت. از سال 1378 فعالیت موسسه در زمینه طراحى و میزبانى سایتهاى اینترنت متمرکز شده و با آموزش جمعى از جوانان مستعد و علاقمند، فعالیت جدى در این زمینه آغاز شد. در آذرماه 1379 تعداد ده سایت اول استان آذربایجان شرقى که همگى توسط موسسه پژوهشیار طراحى شده بود، طى مراسم باشکوهى توسط استاندار وقت استان رونمایی و به هر یک از آنان، یک صفحه وب بصورت سمبلیک اهدا شد.
سرمایه گذاری گسترده روی بخش تجارت الکترونیک، موجب شد که این بخش در سال 1383 از موسسه جدا شده و به صورت یک شرکت مستقل به نام ایده های نوین پارسیان، ارایه خدمات کارت و کارتخوان برای مشتریان بانک پارسیان و شانزده بانک دیگر در استان آذربایجانشرقی را به عهده بگیرد. این شرکت در چهارده ساله گذشته با نصب و نگهداری بیش از هفتاد هزار دستگاه کارتخوان، توزیع و شارژ بیش از یک میلیون کارت بانکی و تولید و پشتیبانی دهها میلیون تراکنش بانکی، هزاران میلیارد ریال نقدینگی را بدون حتی یک ریال تخلف یا اشتباه، در سیستم بانکی کشور وارد کرده و به گواهی مشتریان و بانکها و حتی رقبا، خدمات خود را با بهترین سطح کیفیت و بالاترین سطح امانتداری انجام داده است.
در این میان، از سال 1386 به مدت چهارسال در تهران با تعدادی از بانکها (کارآفرین، خاورمیانه، سرمایه) و صاحبان صنایع و برندهای بسیار بزرگ کشور (مادیران، بدر، تاژ، همکاران سیستم و شرکت سرمایه گذاری صنایع ایران) در خصوص مطالعات راهبردی، طراحی و راه اندازی کسب و کارهای جدید و مدیریت بازاریابی و فروش همکاری داشتم و از ابتدای 1390 مجددا در تبریز مستقر شدم.

از سال 1394 با درک تحولات حوزه فناوری و کسب و کار، بویژه اقتصاد اشتراکی (Sharing economy)، ارزهای دیجیتال، فناوری بلاکچین و اقتصاد دانش محور، مطالعه و شناخت این اتمسفر جدید اقتصادی را در برنامه خود قرار دادم و تلاش کردم که نقش سازنده ای را در هدایت تیم های استارتاپی به سمت این فناوریها به عهده بگیرم. حضور مستمر در دهها همایش و رویداد معتبر ملی و بین المللی به عنوان سخنران، داور، منتور و ارایه مشاوره تخصصی به بیش از سی استارتاپ در داخل و هیجده استارتاپ در خارج از کشور، نمونه ای از فعالیتهای انجام شده در این حوزه است.
در سوی دیگر، موسسه پژوهشیار که حکایت تاسیس و توسعه آن تا سال 83 را خواندیم، پس از تاسیس شرکت ایده های نوین پارسیان، به فعالیت خود ادامه داد و با گروه نرم افزاری ستاک ادغام شد. ستاک به پشتوانه تجربه و دانش فنی مدیران و منابع انسانی ارزشمند خود، در زمینه طراحی، اجـرا و ارائه راهکـارهای جامع مبتنی بر فناوری اطلاعات و با تمركز ویژه بر روی تولید سیستمهای تعاملی و تبادلی مبتنی بر فناوری وب گام های بلندی را برداشت و در دهها پروژه ملی با نهادهای دولتی و خصوصی در مقام طراح، مجری، مشاور و یا ناظر همکاری پررنگ داشت و دارد.
این شرکت تنها دو سال پس از آغاز فعالیت رسمی موفق شد بعنوان شرکت برگزیده کشور در حوزه اقتصاد سبز شناسایی و معرفی شود و در ادامه در سال های 1388 و 1389 بعنوان شرکت برگزیده کشور در حوزه نظام اداری الکترونیکی انتخاب شد. در سال 1389 از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بعنوان فناور برتر کشور و در سال 1390 از سوی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی بعنوان کارآفرین برتر معرفی شد.
فعالیتهای فناورانه و موثر ستاک در طول این سالها موجب شد تا این شرکت در اردیبهشت سال 1392 از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بعنوان شرکت دانش بنیان احراز صلاحیت شود و جایگاه خود را در حوزه تولید فناورانه تثبیت نماید. ستاک در حال حاضر به درجه شرکت دانش بنیان صنعتی ارتقاء یافته و به عنوان شریک استراتژیک شرکت ایده های نوین، به فعالیت خلاقانه خود در حوزه راهکارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات ادامه میدهد.
در حال حاضر تمام زمان و انرژی من روی استفاده از پتانسیل این دو شرکت در راستای کمکهای فنی و آموزشی و مشورتی و فعالیتهای تسهیلگری کسب و کار متمرکز شده است و امیدوارم بتوانم دانش اندک و تجربه طولانی خود را در اختیار تیمهای جوان و پرانرژی قرار داده و آنان را در مسیر تبدیل به بنگاههای اقتصادی سالم، توانمند و سودآور، یاری دهم. با این هدف است که سعی میکنم علیرغم گرفتاریهای کار اجرایی، به اغلب درخواستها در حوزه سخنرانی، تدریس، منتوری و داوری رویدادها، پاسخ مثبت بدهم.